Fejza bouw site preview.jpg

FEJZABOUW.NL
Fejza Interieur- en afwerkingstechniek is een gerenommeerd ZZP-bedrijf dat een goede naamsbekendheid heeft ontwikkeld.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in een deskundige uitvoering van al uw interieur- en afwerkingstechniek opdrachten.

’In 2017 stond de eerste website van Fejza online en sinds oktober 2020 werd de nieuwe website in samenwerking met mij gelanceerd. Ik heb er hierbij voor gezorgd dat de website vlotter werkt door updates uit te voeren en het design te voorzien van een frisse touche. 

Fejzabouw.nl is een website die hele goede resultaten boekt in zoekmachines, zoals Google. De website is overzichtelijk en smartphone-georiënteerd.

Alles-in-één! Wel zo simpel, toch?!

Fejzabouw website preview.jpg
fejzabouw%20mobiel%20vriendelijk_edited.

MOBILE-FRIENDLY

Anno 2021 is het inmiddels zo dat alle websites en webshops ''mobile-friendly'' moeten zijn, oftewel ''goed te lezen op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets''. Als een professionele ondernemer kan je er niet omheen om ervoor te zorgen dat jouw site mobile-friendly is.

Veel van de bezoekers van jouw website zullen dit doen via hun mobiele apparaat, dus het is goed dit te erkennen en hier rekening mee te houden. Een site moet er dus niet alleen maar goed uit zien op een desktop of laptop, maar ook op mobiele apparaten.

Overigens is een website die mobile-friendly is ook belangrijk om goed te kunnen scoren in online-zoekmachines, zoals Google. Hoe beter een website te zien is op een mobiel apparaat,  hoe hoger een website in de lijst met zoekresultaten zal komen. 

Ik zorg er altijd voor dat mijn websites mobile-friendly zijn, zodat dit al een zorg minder is voor u.

Site fejzabouw design mobiel 2.jpg

ZULLEN WE DE UITDAGING SAMEN AANGAAN?

Wil jij ook zo een website?

Dat kan! Maak een offerte aan of stuur mij gerust een mail.

QuiamBessems@Gmail.com